De voordelen van inclusief ondernemen – 12 oktober 2021

Hoe geef ik als organisatie vorm aan inclusief ondernemerschap? Hoe kan ik banen creëren voor kandidaten die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt? Wat zijn de mogelijkheden, wat vraagt dit en wat levert dit op? Daarnaast heb ik een SROI verplichting, wil ik bijdragen aan de participatiewet en wil ik graag maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Op deze en andere vragen geven wij tijdens dit webinar antwoord. WSP Rijnmond, MKB Rotterdam Rijnmond, VNO-NCW Rotterdam & Regio Rijnmond, Tempo Team & Randstad nodigen je uit voor het online webinar ‘De voordelen van inclusief ondernemen in Regio Rijnmond’. We gaan interactief met elkaar in gesprek hoe verborgen talent juist veel kansen en waarde leveren voor je organisatie en hoe je eenvoudig deze talenten een baan kunt bieden.

Het webinar is op 12 oktober om 15 uur live te volgen.